Endelig sammen igjen! Mia Gundersen & Espen Hana

onsdag 03. november 202103. nov 2021 18:30 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 465 - 580 (INKL. SERVICEAVGIFT)Det blir en musikalsk festaften når to travere i underholdningsbransjen møtes på scenen igjen!

Mia og Espen har kjent hverandre i mange år. De er begge fra Stavanger og har jobbet sammen på Rogaland Teater i flere år. Der har de spilt både ektepar, Evita og Che sammen samt laget Evert Taube Cabaret på «stavangersk».

Etter mange år på hver sin kant av landet, har de endelig funnet sammen igjen på scenen.

I forestillingen får du møte Mia og Espen rundt et flygel, hvor de kaster små og store skråblikk på livet både før og nå. Det blir latter og tårer i tett parløp. Men mest av alt blir det både musikalsk, og «ikkje minst LØYE» som de sier i Stavanger.

Mia trenger knapt noen presentasjon, hun er hele Norges Mia med en CV de fleste bare kan drømme om. Alt fra musikaler til Grand Prix til Norske Talenter. Espen er fast ansatt skuespiller på Rogaland Teater, i tillegg til en glimrende pianist og sanger. Han har tidligere gjort show med Jan Eggum, Pia Tjelta, Karoline Krüger og Britt-Synnøve Johansen og selvfølgelig Mia, og nå møtes de endelig igjen.

VARIGHET
1 time og 20 minutter, uten pause.

ARRANGØR
Mikrofonen Produksjoner AS

Pop

#Høst2021