Endelig helg! Med Hilde Selvikvåg

fredag 25. september 202025. sep 2020 16:30 Kjøp
Utsolgt

Zetlitz klubbscene
BILLETTER KR (INKL. SERVICEAVGIFT)Bli med på en uhøytidelig gratiskonsert hvor musikere fra Stavanger Symfoniorkester kickstarter helgen sammen med Hilde Selvikvåg.

Hilde Selvikvåg har på kort tid oppnådd stor suksess med Spellemannsominasjon av debutalbumet, «Slepp meg fri» (2015) og det fengende andrealbumet, «Fanga heile verden» (2018), hvor over halvparten av låtene ble radiolistet. Med poplåter som «Karusell», «Indie» og «Anemone» har hun sneket seg inn i manges hjerter og vist at hun er en unik artist og låtskriver som våger å gå sine egne veier.

For tiden er hun aktuell med «Mine store» og «Fryd» som er listet på NRK P1 og P3. Ektefølt og nært formidler hun tekstene sine på klingende jærdialekt slik som bare hun kan, og fremkaller latter så vel som tårer med en varme og tilstedeværelse av de sjeldne.

Varighet: ca. 1 time.

Arrangør: Stavanger Symfoniorkester

Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters av­stand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

Kammermusikk Klassisk Pop Stavanger Symfoniorkester