En nära Lisa Ekdahl-upplevelse

fredag 18. oktober 202418. okt 2024 20:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 480 (INKL. SERVICEAVGIFT)Lisa Ekdahl kommer til Norge for å feire 30-årsjubileet av debutalbumet sitt! I år er det 30 år siden det selvbetitlede debutalbumet ble utgitt. Lisa feirer med en turné rundt Skandinavia.

Det er vanskelig å overvurdere den enorme innflytelsen som Lisa Ekdahls nå ikoniske debutalbum fra 1994 har hatt. Over natten ble Lisa forvandlet fra en obskur jazzsangerinne til en av Skandinavias største og mest respekterte artister. Og det er faktisk ikke så vanskelig å forstå hvorfor. Få debutanter er velsignet med en så klar visjon som Lisa Ekdahl. Med sin unike hybrid av svensk visetradisjon og jazz danset hun ikke bare opp til toppen av listene, men også rett inn i hjertet til millioner av svensker.

Å få det vanskelige til å virke enkelt er en spesiell kunstform, og få har balansert på den linjen med samme nåde, letthet og selvfølgelighet som Lisa Ekdahl. Nå har det gått 30 år siden den selvbetitlede debuten ble utgitt. 30 år hvor Lisa Ekdahl ikke bare har gitt ut ytterligere 14 fantastiske album, men også blitt en internasjonal stjerne. Men selv om Lisa er en artist som fortsatt beveger seg fremover, er dette et jubileum som både bør og skal feires. Lisa velger nå, 30 år senere, å vende tilbake til røttene og enkelheten som utgår fra hennes egenskrevne sanger, hennes gitar og den karakteristiske stemmen i sentrum. Konserten preges av varme, nærhet og intimitet.

En nærmere Lisa Ekdahl-opplevelse, rett og slett. På scenen har Lisa med seg produsenten sin, Mathias Blomdahl, som tar med seg en salig blanding av elektroniske og akustiske instrumenter – loop-pedaler, samplere, gitarer og synthesizere. Alt for å støtte Lisas univers og bidra til kreative innfall.

Varighet:
TBA

ARRANGØR: Stavanger konserthus

Jazz Pop viser

#Høst2024