En kveld med Tore Renberg (og Hillevågsgjengen)

Thursday 01. December 202201. Dec 2022 20:00 Buy

Zetlitz
TICKETS KR 420 (INCL. SERVICE FEE)Viktig informasjon til alle billettkjøpere:

Dette arrangementet må dessverre utsettes, og ny dato er torsdag 1. desember 2022. Samme sal og tidspunkt. Alle som har lyst og anledning til å delta på ny dato i 2022, vil få tilsendt ny billett med korrekt informasjon. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert med link til din billett.

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss på e-post til billett@stavanger-konserthus.no snarest, og senest torsdag 9. desember 2021. Husk å oppgi ditt ordrenummer. Vi refunderer direkte til kortet du betalte med. Betalte du med Vipps, vippser vi tilbake.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Etter braksuksessen med fjorårets Tollak til Ingeborg, løsner Stavanger-forfatteren håndbrekket for et etterlengtet nytt bind i Teksas-serien. I dette originale universet overrumpler Tore Renberg med empatisk, humoristisk og freidig penn idet han geleider oss inn i Stavangers skyggesider.
 
Publikum vet at å se Tore Renberg live er en opplevelse ganske utenom det vanlige – her blandes opplesning, standup og musikk i en særegen form hvor både latter, ettertenksomhet og tårer får sin plass. Velkommen til en annerledes kveld med Renbergs Tekstbehandlingstrio.
 
Gitar: Alexander Flotve
Tangenter: Anders Brunvær Hauge
Gjestevokalist: Petra Renberg
 
Om forfatteren:
Tore Renberg (f. 1972) er en enestående forfatter i norsk litteratur. Han har et uvanlig litterært spenn og har utgitt en rekke bøker som både er kritikerfavoritter og som har blitt folkelesning; som romanene om Jarle Klepp, Du er så lys (2016) og Tollak til Ingeborg (2020), og ikke minst den sjangeroverskridende Teksas-serien.
 
Renberg debuterte i 1995 med Sovende floke, som han mottok Tarjei Vesaas’ debutantpris for. Han har mottatt Bokhandlerprisen to ganger, P2-lytternes romanpris, Nynorsk Litteraturpris og har lesere i 18 land.

FOTO
Signe Christine Urdal

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause.

ARRANGØR
Stageway Talent AS

Litteratur Musikk

#Høst2021