En kveld med Tore Renberg (og Hillevågsgjengen)

torsdag 02. desember 202102. des 2021 20:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 420 (INKL. SERVICEAVGIFT)Etter braksuksessen med fjorårets Tollak til Ingeborg, løsner Stavanger-forfatteren håndbrekket for et etterlengtet nytt bind i Teksas-serien. I dette originale universet overrumpler Tore Renberg med empatisk, humoristisk og freidig penn idet han geleider oss inn i Stavangers skyggesider.
 
Publikum vet at å se Tore Renberg live er en opplevelse ganske utenom det vanlige – her blandes opplesning, standup og musikk i en særegen form hvor både latter, ettertenksomhet og tårer får sin plass. Velkommen til en annerledes kveld med Renbergs Tekstbehandlingstrio.
 
Gitar: Alexander Flotve
Tangenter: Anders Brunvær Hauge
Gjestevokalist: Petra Renberg
 
Om forfatteren:
Tore Renberg (f. 1972) er en enestående forfatter i norsk litteratur. Han har et uvanlig litterært spenn og har utgitt en rekke bøker som både er kritikerfavoritter og som har blitt folkelesning; som romanene om Jarle Klepp, Du er så lys (2016) og Tollak til Ingeborg (2020), og ikke minst den sjangeroverskridende Teksas-serien.
 
Renberg debuterte i 1995 med Sovende floke, som han mottok Tarjei Vesaas’ debutantpris for. Han har mottatt Bokhandlerprisen to ganger, P2-lytternes romanpris, Nynorsk Litteraturpris og har lesere i 18 land.

FOTO
Signe Christine Urdal

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause.

ARRANGØR
Stageway Talent AS

Litteratur Musikk

#Høst2021