elle melle i trioformat i Spiseriet

fredag 20. november 202020. nov 2020 20:00 Kjøp
Utsolgt

Spiseriet
BILLETTER KR 150 (INKL. SERVICEAVGIFT)Gode nyheter for elle melle-fans! I tillegg til besøk i oktober, kommer det populære bandet tilbake til oss (i trioformat), fredag 20. november.
 
Det fine bandet har en rekke nydelige pop- og balladeperler på samvittigheten, og omtaler seg som Norges kanskje mest kjente, ukjente band. Men med store radiohits som «Frokost på kafé», «Ikkje vekk meg når du går», «Ser du då at eg e din», «På denne tiå her i fjor», «Du sko vært her nå» og ikke minst «Himmelhøge sti», har du garantert hørt bandet som kanskje er aller best live.
elle melle har holdt det gående siden 1994, og slapp i fjor sitt syvende – og kanskje beste album. Bandet lar seg inspirere av flere sjangre inkludert jazz, vestkystpop, og de siste årene; country og sørstatsrock.
 
Bare å lene seg tilbake og nyte!
 
MEDVIRKENDE
Jon Konrad Strøm
Svein Hyttebakk
Odd Erik Ognedal
 
Bordplassering
Det selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn i eget felt for «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters av­ stand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.
 
ARRANGØR
Stavanger konserthus

Pop