Dr. Hook starring Dennis Locorriere

onsdag 28. september 202228. sep 2022 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 625 (INKL. SERVICEAVGIFT)Det legendariske bandet Dr. Hook er tilbake, med Dennis Locorriere, stemmen og opphavsmannen til flere av de mest kjente sangene, i front.

Forrige gang vi hadde Dr. Hook i landet i 2019, var det utsolgte hus og stormende jubel overalt. Hvem husker ikke låter som «Sylvia’s Mother», «Only Sixteen» og «When You’re In Love With A Beautiful Woman»? Andre tenker kanskje heller på «Millionaire» eller «Everybody’s Making It Big But Me»? Dr. Hook har holdt det gående med plateutgivelser og turnéer siden slutten av 60-tallet. De etablerte seg for alvor i Skandinavia i 1976 med albumet «A Little Bit More» som lå hele 55 uker på VG-lista. Siden den gang har de hatt mange trofaste fans i Norge.

I motsetning til andre store folkekjære artister fra den samme perioden, som f.eks. Smokie og Bellamy Brothers, har Dr. Hook av flere grunner ikke vært like aktive på turnéfronten. Derfor er mange fans nå svært glade for at Dennis Locorriere har samlet et lag med kvalitetsmusikere og lagt ut på veien igjen.

VARIGHET
2 timer og 30 minutter, inkludert pause

ARRANGØR
Stageway Talent AS & 929 Produksjon

Pop Rock

#Høst2022 #Vår2022