Dr. Hook starring Dennis Locorriere

onsdag 28. september 202228. sep 2022 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 625 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til Dr. Hook, fredag 28. januar 2022:

Pga. Covid-19 blir hele denne turnéen og dermed også konserten i Stavanger dessverre utsatt. Ny dato er onsdag 28. september 2022, samme sal og tidspunkt. Alle som har lyst og anledning til å delta på ny dato, beholder plassen sin og behøver ikke å ta kontakt med oss. Du vil få tilsendt ny billett med korrekt informasjon. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert, med link til din billett. 

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss på e-post billett@stavanger-konserthus.no snarest, og senest onsdag 19. januar 2022. Husk å oppgi ditt ordrenummer.

Vennlig Stavanger konserthus 

***

Det legendariske bandet Dr. Hook er tilbake, med Dennis Locorriere, stemmen og opphavsmannen til flere av de mest kjente sangene, i front.

Forrige gang vi hadde Dr. Hook i landet i 2019, var det utsolgte hus og stormende jubel overalt. Hvem husker ikke låter som «Sylvia’s Mother», «Only Sixteen» og «When You’re In Love With A Beautiful Woman»? Andre tenker kanskje heller på «Millionaire» eller «Everybody’s Making It Big But Me»? Dr. Hook har holdt det gående med plateutgivelser og turnéer siden slutten av 60-tallet. De etablerte seg for alvor i Skandinavia i 1976 med albumet «A Little Bit More» som lå hele 55 uker på VG-lista. Siden den gang har de hatt mange trofaste fans i Norge.

I motsetning til andre store folkekjære artister fra den samme perioden, som f.eks. Smokie og Bellamy Brothers, har Dr. Hook av flere grunner ikke vært like aktive på turnéfronten. Derfor er mange fans nå svært glade for at Dennis Locorriere har samlet et lag med kvalitetsmusikere og lagt ut på veien igjen.

VARIGHET
1 time og 30 minutter

ARRANGØR
Stageway Talent AS & 929 Produksjon

Pop Rock

#Vår2022