Dr. Hook – 50th – starring Dennis Locorriere

lørdag 02. mars 201902. mar 2019 20:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 530 (INKL. SERVICEAVGIFT)Det legendariske bandet Dr.Hook er tilbake, med Dennis Locorriere, stemmen og opphavsmannen til flere av de mest kjente sangene, i front.

Hvem husker ikke låter som «Sylvia’s Mother», «Only Sixteen» og «When You’re In Love With a Beautiful Woman»? Andre husker kanskje også «Millionare» eller «Everybody’s Making It Big But Me»? Dr.Hook har holdt det gående med plateutgivelser og turneer siden slutten av 60-tallet. De etablerte seg for alvor i Skandinavia i 1976 med albumet «A Little Bit More» som lå hele 55 uker på VG-lista. Siden den gang har de hatt mange trofaste fans i Norge.

I motsetning til andre store folkekjære artister fra den samme perioden, som f.eks. Smokie og Bellamy Brothers, har Dr.Hook av flere grunner ikke vært like aktive på turnéfronten. Derfor er mange fans nå svært glade for at Dennis Locorriere har samlet et lag med kvalitetsmusikere og lagt ut på veien igjen. Bare i Storbritannia har de solgt over 85 000 billetter på turnéene de siste par årene.  Nå er de også tilbake i Norge med et brak.

Det blir 50-års jubileum og turnering over hele verden!

Arrangør: Stageway & 929 Produksjon 
Varighet: ca. 2 timer og 25 minutter, inkl. pause

Pop