Didrik Solli-Tangen — O Helga Natt

tirsdag 05. desember 202305. des 2023 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 525 (INKL. SERVICEAVGIFT)En av Norges aller største stemmer inviterer til en storslått julekonsert. Didrik Solli-Tangen gir deg de absolutt vakreste juleklassikerne fremført med sjel, kraft og presisjon.

 
«Didrik leverer patos, dynamikk og et voldsomt vokalspekter» – Dagbladet

 
«Solli-Tangen framfører med hjertet milevis utenpå brystet» – VG

 
—Didrik Solli-Tangen(f. 1987) er utdannet klassisk sanger ved Barrat Due musikkinstitutt i Oslo. Han fikk sitt nasjonale gjennombrudd i 2010 da han vant den norske finalen i Melodi Grand Prix, med låten «My Heart Is Yours».

 
Didrik har samarbeidet med flere av landets fremste artister, låtskrivere og produsenter, samt Den Norske Opera, Kringkastingsorkesteret, Arktisk Filharmoni og Oslo Filharmonien.

 
Didrik har sunget duett med storheter som operalegende José Carreras og Eurovison-vinner Loreen. Han har ved flere anledninger opptrådt for Kongefamilien og fikk det ærefulle oppdraget å synge i bisettelsen til tidligere statsminister Kåre Willoch.

 
Didrik har opptrådt på flere store norske TV-sendinger. Våren 2012 gikk Solli-Tangen helt til topps i kjendisutgaven av den norske realitykonkurransen 71° nord. I to sesonger var han også programleder for “Skal vi danse” på TV2 sammen med Katrine Moholt. Høsten 2017 var han blant deltakerne i NRK-programmet Stjernekamp. Der ble han nummer to. I 2021 var han med på den andre sesongen av Maskorama på NRK , der han var «Snømonsteret». Solli-Tangen endte med en førsteplass i konkurransen. Finalen ble sett av over 1,2 millioner seere. Didrik Solli-Tangen spiller for utsolgte konserthus landet over og har gjort stor suksess med sine sommerkonserter «Klassisk Sommer» og julekonsertene «O Helga Natt». Stemmen til Didrik Solli-Tangen blir omtalt som en av landets aller største.

VARIGHET
90 minutter

 
ARRANGØR
Class-A Entertainment AS

Julekonsert

#Høst2023