Desemberstemninger 2020

fredag 18. desember 202018. des 2020 18:00 Kjøp
Få billetter
fredag 18. desember 202018. des 2020 20:30 Kjøp
Få billetter

Fartein Valen
BILLETTER KR 530 (INKL. SERVICEAVGIFT)Ole Edvard Antonsen’s førjulsturné «Desemberstemninger» har blitt en hyggelig tradisjon rundt om i Norges land og blir av mange kalt «den ultimate julekonserten».

Ole Edvard, en av verdens fremste trompetsolister og en av Norges absolutt største internasjonale stjerner, har på denne turnéen med seg Knut Marius Djupvik som vant Stjernekamp 2020, samt Stine Hole Ulla som var den første kvinnelige vinner av Norske Talenter i 2012.

Konserten vil inneholde kjente kjære juleklassikere, «O helga natt» og «Anthem» med Knut Marius, «The Prayer» som duet med Stine, «Vidda» med Ole Edvard i tillegg til flere overraskelser.

Det tremanns sterke bandet vil være med å skape en flott og stemningsfull konsert for deg og dine i en annerledes førjulstid.

VARIGHET
1 time og 20 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å gå på konsert
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å gå på konsert, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg i Covid-19 forskriften. Vi har innført alle nødvendige smittebegrensende tiltak, og ber alle våre gjester holde avstand og ellers følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Antall publikumsplasser er pt. begrenset til 200. Vi har god plass og overholder avstandsreglene Covid-19 forskriftene krever. Vi ber også alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.
 

ARRANGØR
Atempo

Julekonserter