deLillos

fredag 10. mars10. mar 21:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER 395.00 NOK (INKL. SERVICEAVGIFT)Et av Norges viktigste rockeband kommer til Stavanger!

Oslo-bandet deLillos startet opp allerede i 1984 frontet av Lars-Lillo Stenberg. Med en enorm mengde allsangvennlige hits i kofferten har virkelig deLillos bevist seg å være et av de fremste innenfor norsk rock. Med et lett naivt tekstunivers med livlige gitarer og Lars-Lillos velkjente og særegne vokal, er alt de har gjort nærmest som kulturskatter å regne. Folkefavorittene «Smak av honning», «Neste sommer», «Flink», «Kokken Tor» og «Tøff i pysjamas» vil for alltid stå fjellstøtt både live og i det gode gamle albumformatet.

deLillos har vunnet hele tre Spellemannspriser i sin karriere. I 2015 feiret bandet 30 år som band og spilte alle sine 15 album live på 10 dager på Popsenteret til stor suksess. Et band som fortsatt holder koken, med andre ord. Vi gleder oss!

Aldersgrense: 18 år
Unge 13-18 gis adgang i følge med verge over 23 år. Vergeskjema må benyttes. Last det med fra nettsidene her eller kontakt billettskranken.

Rullestolplasser
Ved kjøp av plass til rullestolbruker og ledsager, vennligst kontakt oss før du kjøper, på telefon 51 53 70 00 (1) eller e-post billett@stavanger-konserthus.no

Arrangør: Stavanger konserthus