Dara Ó Briain: So… Where Were We?

lørdag 12. november 202212. nov 2022 19:30 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 480 (INKL. SERVICEAVGIFT)Han er kalt irenes mest populære eksport utenom Guinness. Til høsten er Dara Ó Briain endelig klar for Stavanger og Kuppelhallen!

Dara Ó Briain solgte ut Folketeateret flere ganger, Grieghallen og Stavanger Konserthus sist han var i Norge. Nå er han tilbake på turné med et helt nytt stand-up show So…Where Were We?, og 12. november tar han igjen turen til Stavanger Konserthus.

Den irske komikeren har ikke latt seg stoppe av verken pandemi eller lockdowns, og det ble nylig annonsert at han vil lede det nye quizshowet på britisk Channel 4 som starter denne våren: One & Six Zeros. Her konkurrerer deltakerne om en pris på £1,000,000!

Ó Briain lover at det ikke kommer til å bli så mye snakk om pandemien de to siste årene.
– Hvem trenger å høre mer om Covid? Det nye showet mitt blir den vanlige mixen av historier, one-liners, tøysing med publikum og snubling i ord. Det siste rett og slett fordi jeg er så gira av å endelig være tilbake foran et livepublikum, sier Ó Briain selv.

Forrige turné varte i to år, og han holdt over 180 shows fordelt på 20 land verden over. Etter det tok han en pause. Nå som han er tilbake på turné har han ingen planer om å stoppe med det første. Foruten om turnévirksomhet har Ó Briain også en suksessrik karriere
innen TV som vert for BBC Two sitt hit show Mock The Week, Stargazing Live, Robot Wars og Comedy Central sin reboot av det klassiske quiz-showet Blockbuster.

Dara Ó Briain har tidligere gitt ut fem klassiske stand-up DVD-er inkludert Voice of Reason produsert eksklusivt for BBC. I tillegg har han også skrevet tre bestselgere innen non-fiction barnebøker: Beyond the Sky: You and the Universe (2017), Secret Science: The Amazing
World Beyond Your Eyes (2018) og Is There Anybody Out There? som kom ut i oktober 2020.

– Pure, undiluted comic genius (Evening Standard)
– His set is a masterclass in intelligent, no-frills stand-up (The Guardian)
– If you want a comic who can hold an audience in the palm of his hand for two hours, here’s your man (The Times)

ARRANGØR
Casa Nimb AS

Humor Standup

#Høst2022