CIRKUS CIRKÖR: KNITTING PEACE

tirsdag 21. mars 202321. mar 2023 19:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 150 - 350 (INKL. SERVICEAVGIFT)Det er en grunn til at det svenske verdenskjente kompaniet Cirkus

Cirkör har en trofast skare norske fans: de gir deg en fenomenal blanding av dans, akrobatikk og musikk. I mars har de med seg stykket «Knitting Peace» fylt med sirkusartister, god musikk, restegarn og stramme liner.

Knitting Peace» er en forestilling for hele familien, og som stiller spørsmålet: Er det mulig å strikke fred? Kan man forbedre verden ved hjelp av masker og garn? Kan mennesker gjøre det umulige – å strikke for fred?

Sirkusartister strever ofte etter å gjøre det fysisk ¬umulige mulig, ofte med risiko for sine liv. Hvorfor velger de å utsette seg for dette? Å streve etter fred på jorden, er det å streve etter det umulige? Kan det å streve forandre noe? Kan en verdensomspennende strikking for fred gjøre noe forskjell? Det er lett å gi opp innenfor sin litenhet, verdens storhet og sakenes kompleksitet.

«Knitting Peace» er en poetisk, vakker og inderlig fore¬stilling som stiller spørsmål til menneskets iboende kraft
i å streve etter muligheter.

«Knitting Peace» hadde urpremiere 24. januar 2013 i Marseille som ledd i Europeisk Kulturby 2013. I årene 2013–2022 har Cirkus Cirkör vist den på tre kontinent, i 14 land og 63 byer.

“Physical skill in combination with beautiful poetry creates fantastic art.” – El Pais

Passer for: Alle fra 10-årsalder.

 
Varighet:

Ca. 2 timer inkludert pause


Arrangør: 

Stavanger konserthus

Akrobatikk Dans Nysirkus Sirkus

#Vår2023