Christine Hope – Hope & Hingsten

fredag 30. oktober 202030. okt 2020 19:00 Kjøp
Avlyst

Zetlitz
BILLETTER KR 415 - 495 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til «Hope & Hingsten» 30. oktober 2020:

Pga. koronasituasjonen blir hele denne turnéen, og dermed også den planlagte forestillingen her hos oss avlyst. Dersom du kjøpte billetter på nettet, refunderer vi direkte til kortet du betalte med og du behøver ikke kontakte oss. Ble billett kjøpt over disk i Stavanger konserthus, tar du kontakt med oss direkte på telefon 51 53 70 00 (valg 1), eller på e-post til billett@stavanger-konserthus.no. Husk å oppgi ditt ordrenummer og kontonummer. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

*** 


Christine Hope er tilbake i manesjen. Denne gangen har hun med seg enda en sirkushest – en skikkelig hingst, den internasjonale komedieskuespilleren Frode Gjerløw.

Nå pakker de sekken og begir seg ut på en «ellevill» Norgesturné der de tar oss med på en forestilling fylt av sang og musikk, finurlige morsomheter, og ikke minst fysisk komikk.

5-erne har haglet inn fra både begeistrede anmeldere og publikum: «Gjennomført sjarmerende», «treffende humor», og «ellevilt». Regien er også denne gangen ved humor-maestro Arvid Ones. Det er bare å begynne og glede seg!

Varighet: 1 time og 25 minutter, uten pause.

Arrangør: Over Norge

Standup