Christel Alsos

onsdag 19. september19. sep 20:00 Kjøp

Kuppelhallen - Pop
BILLETTER KR 395 (INKL. SERVICEAVGIFT)Christel Alsos er kjent som den store stemmen fra nord. I 2016 feiret hun 10-årsjubileum som artist, og slapp samme år sitt 5. studioalbum til strålende kritikker.

Hun har også gjort sterkt inntrykk i – og høstet fantastiske anmeldelser for sitt bidrag til TV-suksessen ’Hver gang vi møtes’ på TV2. I mars slipper hun helt ny musikk, og under konserten i september regner vi med å få høre nye låter i god blanding med favorittene fra ’Hver gang vi møtes’, og utvalgte favoritter fra Alsos’ omfattende låtkatalog.

Gjennom årene har Christel briljert som artist og levert en perlerekke av låter som Milestone, Finding Gold og Come On. Hennes katalog inneholder både gjemte skatter, drømmende pop-låter og fantastiske singler. I 2017 turnerte hun hele landet ‘At That Time Of The Night Tour’, hvor hun fylte saler fra nord til sør.

Christel Alsos er også en av våre mest folkekjære artister i juletiden, med sin glitrende singel ’Desember’, som har vært både A-listet på P1 og fremført regelmessig under felles julekonserter med Kurt Nilsen. Alsos er også Spellemannsnominerte hele fire ganger.

Arrangør: Stavanger konserthus