Christel Alsos – I den kalde vinter 2023

onsdag 06. desember 202306. des 2023 20:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 465 - 580 (INKL. SERVICEAVGIFT)Christel Alsos – I den kalde vinter 2023

Julekonsertene til Christel Alsos har over de siste ti årene blitt en tradisjon. Ikke bare for publikum, men også for artisten selv.“ For meg har det å gjøre julekonserter hele tiden vært forbundet med å føle seg litt mer hudløs enn ellers i året. Julen forsterker og forstørrer livene våre. Likevel er det ingen tvil om at årets turné vil bli ekstra spesiell og jeg er utrolig glad for at vi får mulighet til å gjennomføre disse konsertene. Det tror jeg vi alle trenger nå, å samles rundt våre felles historier og tradisjoner”.

I 2013 slapp Christel Alsos utgivelsen av det kritikerroste julealbumet «I den kalde vinter» i 2013. En varm, inderlig og vakker juleplate. Albumet fikk ett nytt tilskudd i 2017 med den egenskrevne låten, ‘Desember’. Hennes første utgivelse på norsk. Låten handler om å komme hjem til noe eller noen du holder kjært, ett tema som personlig står sentralt i livet til den ungekvinnen bak den store stemmen fra nord.

Med seg på scenen har hun Andreas Bye, Marius Graff, Jo Berger Myhre, Voldsdal Sørensen og Andreas Löwe. Og denne eminente gjengen er klare for å gi publikum julestemning igjen også i 2023.

VARIGHET
Ca. 1 time og 10 minutter, uten pause

ARRANGØR
United Stage

Julekonsert Pop

#Høst2023