Chris Holsten

fredag 17. november 202317. nov 2023 21:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 550 (INKL. SERVICEAVGIFT)De siste årene har uten tvil vært omveltende for Chris Holsten, som tok steget opp og ble en av landets største artister da han slapp singelen «Smilet i ditt eget speil» i 2021. Låten lå som nummer én på radiolista i mange uker og har så langt solgt l 8x platina med 30 millioner strømminger. Han fulgte opp med singler som «For Evig» og «Slå hjerte, slå», og debutalbumet «Bak en fasade». Albumet har så langt strømmet over 80 millioner ganger (3x platina), og Holsten mottok Årets Låt og Årets Artist under P3 Gull 2022 samt Spellemannprisen for Årets Låt 2022, for andre gang på rad for «Smilet i ditt eget speil» («Hvis verden» 2020).

Siden har det gått slag i slag for artisten fra Lillestrøm og i fjoråret ble avsluttet med en utsolgt konsert i Oslo Spektrum, som var en barndomsdrøm som gikk i oppfyllelse. Nå er han klar for å fylle Oslos storstue igjen og inviterer også publikum til «REKK OPP HÅNDA TURNÉ» med konserter i fire norske og to danske byer.

«Konserter er det beste jeg vet og jeg gleder meg skikkelig til å dra ut på ny klubbturné med både nytt show og ny musikk. Gøy blir det også å prøve seg i Danmark, men aller mest stas er det nok å få spille konsert i Oslo Spektrum igjen. Den konserten i fjor er desidert min fineste konsertopplevelse hittil og i det sekundet jeg gikk av scenen bestemte jeg meg for at det skulle jeg gjøre igjen» sier artisten og fortsetter «så får man krysse fingrene
for at publikum tenkte det samme og vil dele nok en kveld med oss i arenaen»

Tiden siden Oslo Spektrum konserten i fjor har artisten brukt godt og han har allerede sluppet smakebiter fra det kommende oppfølgeralbumet «Gå bli lykkelig, du» som slippes 22.september.

18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge, men disse må kjøpe sitteplass på galleriet, disse plassene er en egen billettkategori. Verge må være fylt 25 år og man kan ansvar for inntil to personer under 18. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten. Verge må selv være til stede på arrangementet og ha egen billett Verge må være sammen med den man er verge for i salen og kan ikke ha plass et annet sted.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.

Varighet:
tba

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Pop

#Høst2023