Cezinando

torsdag 05. oktober 202305. okt 2023 21:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 340 - 445 (INKL. SERVICEAVGIFT)En samlet musikkpresse og en stadig voksende fanskare har applaudert Cezinandos unike musikalske univers helt siden han slapp debuten «Cez 4 Prez» som 16-åring. Med utgivelser som «Noen ganger og andre» og «Et godt stup i et grunt vann» og “Samtidig”, har han for alvor befestet sin posisjon som en kraft å regne med på den norske musikkscenen.

 
Cezinando har preget hitlister og radiobølger, og har blitt belønnet med en rekke priser, blant annet Spellemann i kategoriene Årets Tekstforfatter, Årets låtskriver, Årets Urban, samt Årets Album. Han har også markert seg som en enestående liveartist, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive show.

 
Etter at han i 2020 slapp sitt femte album, unisont bejublede «Et godt stup i et grunt vann», spilte han to helt utsolgte konserter på Sentrum Scene i Oslo.

 
“Cezinando er virkelig noe av det mest kreativt spennende vi har i Norge, nesten uavhengig av kulturuttrykk. Denne konsertbilletten kunne kosta 10.000 kroner, og det hadde vært verdt det,” skrev NRKs anmelder da og trillet til seks på terningen. 

 
Nå er det endelig klart for Cezinando i liveinnpakning igjen og han gleder seg til å ta med seg etablerte og helt nye hits til scener over hele landet. Ikke gå glipp av det!

Forestillingen spilles med stående publikum.


18-ÅRS ALDERSGRENSE

På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge. Verge må være fylt 25 år og man kan ansvar for inntil to personer under 18. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten. Verge må selv være til stede på arrangementet og ha egen billett Verge må være sammen med den man er verge for i salen og kan ikke ha plass et annet sted.

 
For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.

Arrangør: Stavanger konserthus

VARIGHET
TBA

Hiphop Pop

#Høst2023