BrassVors Siddis Brass: The Big Shake-Up

lørdag 06. november 202106. nov 2021 20:30 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 275 (INKL. SERVICEAVGIFT)Siddis Brass er stolte av å kunne lansere årets artister til BrassVors i Zetlitz: The Big Shake-Up!

The Big Shake-Up består av førsteklasses britiske jazzmusikere som fremfører sin egen miks av soul, funk og jazz. Flere i bandet har bakgrunn i brassbandbevegelsen, og tar messingtradisjonen til nye høyder med «tighte» arrangementer, egne komposisjoner og forrykende improvisasjoner.

Velkommen til ekte klubbstemning i Zetlitz, der du for første gang på lenge kan nyte en livekonsert sammen med gamle og nye kjente! Forsyn deg i baren og løsne på snippen etter en lang dag i konkurransemodus før vi mot slutten av konserten får resultatene fra årets Siddis Brass. En perfekt avslutning, så sikre deg billett nå! Få en smakebit på The Big Shake-Up her.

Konserten spilles i Zetlitz, med unummererte plasser. Salen har både sitteplasser i amfi, og ståplasser på flatt gulv.

18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten.

 
For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no. 

VARIGHET
1 times konsert etterfulgt av en premieutdeling. Slutt ca. kl. 22.00.

ARRANGØR
Siddis Brass

Funk Jazz Soul

#Brass #Høst2021 #Messing