BrassVors: Fanfare Ciocarlia

lørdag 04. november 202304. nov 2023 20:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 300 (INKL. SERVICEAVGIFT)Etter en lang dag med korpskonkurranse er vel ingenting bedre enn å avfrasere sammen med et av verdens beste gypsy brass band!

Fanfare Ciocarlia er et et 24-bent balkanblåsebeist hvis østlige funk-groove har revet taket av saler og festivaler over hele planeten med sitt balkanblås. Deres energiske opptredener og musikalske oppfinnsomhet har gitt dem fans fra Melbourne til Memphis, Tokyo til Toulouse. Bandmedlemmene vokste opp som sønner av bønder i den “skjulte” landsbyen Zece Prajini i det nordøstlige Romania, og bandmedlemmene lærte håndverket sitt ved føttene til sine fedre og bestefedre. De ser på hver konsert som en utfordring for både å underholde publikum og holde den sanne ånden av sigøynermusikk i live. Det er ingen liten ting å merke seg at Fanfare Ciocarlia på egenhånd er ansvarlig for gjenoppblomstringen og den store økningen i popularitet til balkan-brass fra Øst-Europa.

The Times of London beskrev det som “a heavy, heavy monster sound” og Fanfares innspillinger har tatt deres skumle Balkan-spor inn i danseklubber over hele planeten. De fikk i oppdrag av Sacha Baron Cohen å spille inn biker-hymnen “Born To Be Wild” og “just the 2 Of Us” for Borat I og II-soundtracket og utallige DJ-er, band og sigøynerorkestre over hele verden har gjeninnspilt, remixet og løftet dem frem. Fanfare Ciocarlia har gitt ut ti album, hvorav flere har toppet de europeiske verdensmusikklistene, og deres DVD “Brass On Fire” ble hyllet av magasinet Songlines for å “sette en ny standard for musikkdokumentarer”. De har spilt over 3000 konserter over hele verden, og enkelt sagt: ingen gjør det bedre, hardere, raskere, funkigere enn Fanfare Ciocarlia.
Konserten etterfølges av resultatopplesning og premieutdeling fra dagens konkurranser i Siddis Brass.
 
Konserten spilles i Zetlitz, med unummererte plasser. Salen har både sitteplasser i amfi, og ståplasser på flatt gulv.
 
18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge som må være fylt 25 år. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.

Varighet: 1 time 20 min + 30 min premieutdeling

ARRANGØR
Siddis Brass

Brassband Korps Storband

#alleelskerkorps #Balkan #Høst2023 #Romani #Siddisbrass