Bjørn Eidsvåg & Sigvart Dagsland

lørdag 19. juni 202119. jun 2021 18:00 Kjøp
Utsolgt
søndag 20. juni 202120. jun 2021 18:00 Kjøp
Utsolgt

Kuppelhallen
BILLETTER KR 505 (INKL. SERVICEAVGIFT)Etter at konsertene med to av våre mest folkekjære artister har vært utsatt flere ganger, er det endelig klart at Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland står på scenen i Kuppelhallen, 19. og 20. juni 2021!

Eidsvåg og Dagsland har en fartstid i bransjen på over 70 år til sammen. De har begge opparbeidet seg unike posisjoner i norsk musikkliv og blir ansett som to av våre fremste artister. Forrige høst slo de sammen to omfangsrike låtkataloger og publikum landet over gikk mann av huse for det som ble en konsertopplevelse av de sjeldne. I mai 2020 er det nok en gang duket for to stemningsfulle, oppløftende og ikke minst gåsehud-fremkallende kvelder med Eidsvåg og Dagsland.

Begge artistene har blitt tildelt flere prestisjetunge priser som Prøysenprisen og flere Spellemannpriser. De har gitt ut flere titalls album med store salgssuksesser og utsolgte turneer.

FOTO
Anne Valeur

VARIGHET
1 time og 40 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
HiHat Management

Pop