Bjørn Eidsvåg med band

lørdag 05. desember 202005. des 2020 18:00 Kjøp
Få billetter
lørdag 05. desember 202005. des 2020 20:30 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 520 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til Bjørn Eidsvåg med band, lørdag 5. desember 2020:

Pga. koronasituasjonen og nye krav til plassering av publikum, vil alle som har kjøpt billett få plass i amfiet, i stedet for rundt bord på flatt gulv. Du vil få tilsendt ny billett på e-post. Vi sender deg også en SMS-melding 24 timer før konsertstart, med link til billetten(e).

Det er dessverre ikke servering inne i salen. Hovedbaren i foajéen er åpen. Har du kjøpt «Kvess», vil du få refusjon direkte til kortet du betalte med.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Ekstrakonsert kl. 20.30!

I høst skal Bjørn gjøre det han liker aller best, nemlig legge ut på turné og besøke landets kriker og kroker. Med seg til Stavanger har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen Etterlyst: Jesus på scener over hele landet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok og lagt ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland. I høst besøker han Stavanger og konserthuset for å spille konsert.

«Jeg og bandet ser stort frem til å innta Stavanger konserthus. I disse tider er det ekstra fint å møte publikum. Gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», forteller Eidsvåg.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn og bandet er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.

VARIGHET
ca. 1 time og 15 minutter, uten pause.

FOTO
Sara Angelica Spilling

Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Quint AS

Pop viser