Bjørn Eidsvåg

søndag 23. august 202023. aug 2020 18:00 Kjøp
søndag 23. august 202023. aug 2020 20:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 480 (INKL. SERVICEAVGIFT)Bjørn Eidsvåg uten band inntar Stavanger!

I sommer skal Bjørn gjøre det han liker aller best, nemlig legge ut på turné og besøke landets kriker og kroker. Med seg har han en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen «Etterlyst: Jesus» på scener over hele landet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok og lagt ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland. I sommer besøker han noen utvalgte festivaler.

«Ny konsertsesong er like rundt hjørnet. Nye sanger skal presenteres for publikum, gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Vi er klare og gleder oss!», forteller Eidsvåg.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.

Det selges kun unummererte billetter. Publikum vil bli tildelt plass ved ankomst.

Konserten avvikles i tråd med råd og pålegg fra myndighetene, og med smittebegrensende tiltak iverksatt.

Velkommen!

Varighet: 1 time og 15 minutter, uten pause.

Arrangør: Stavanger konserthus i samarbeid med All Things Live Norway

Pop