Bjergsted Symfoniorkester med unge sangsolister

onsdag 01. juni 202201. jun 2022 19:00 Kjøp

Foajé
BILLETTER KR 100 - 200 (INKL. SERVICEAVGIFT)Onsdag 1. juni presenterer Stavanger Amatørsymfoniorkester seg med sitt nye navn, Bjergsted Symfoniorkester. Etter over 40 år som «SASO» fant orkestermedlemmene tiden moden for et navneskifte. Til sommerkonserten 1. juni i Konserthusets foajé har BSO-Stavanger fått med seg en rekke unge sangtalenter fra kulturskolene i Klepp og Hå.

Opera-arier og ouverturer av Mozart vil prege konserten. Det blir også sanger av Puccini, Rossini, Max Reger og Gabriel Fauré. Konserten avsluttes med et orkesterpotpurri fra Bernsteins West Side Story. Dirigent er Bastien Ricquebourg, som er engasjert som Bjergsted Symfoniorkesters faste dirigent og kunstneriske leder.

Bjergsted Symfoniorkester har gitt orkesteret et enklere navn, som forteller hvor orkesteret har sin base og sine ukentlige øvelser. BSO har i alle år hatt jevnlig kontakt med alle musikkinstitusjonene i Bjergsted og brukt både profesjonelle musikere, musikkstudenter og unge talenter fra parken til bl.a. solist- og dirigentoppgaver. Orkesteret er et åpent fritidstilbud for de som ønsker å spille i orkester og har nå medlemmer både fra Stavanger og nabokommuner.

PROGRAM
Mozart: Opera-ouverturene til Tryllefløyten og Bortførelsen fra Seraillet
Mozart: Diverse opera-arier
Puccini, Rossini, Reger og Fauré: Diverser arier/sanger
Bernstein: West Side Story – orkesterutdrag (Jack Mason, arr.)

MEDVIRKENDE
Bastien Ricquebourg, dirigent
Unge sangtalenter fra kulturskolene i Klepp og Hå, solister
Bjergsted Symfoniorkester

VARIGHET
1 time og 30 minutter, inkludert pause

ARRANGØR
Bjergsted Symfoniorkester

Klassisk

#Vår2022