Bjarte Tjøstheim – Det går betre no

fredag 11. september 202011. sep 2020 19:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 480 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til Bjarte Tjøstheims «Det går betre no» 11. september 2020: 

Pga. koronasituasjonen  vil denne forestillingen ikke finne sted som planlagt. Vi vet mange har gledet seg, og vi jobber med å finne ny dato. Du vil få SMS fra oss igjen, så snart vi har mer å fortelle.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

**

Radioprogramleder, komiker og skuespiller Bjarte Tjøstheim kommer tilbake til konserthuset i 2020 med sin personlige og selvironiske forestilling om å leve med frykt for det aller meste.

For hvordan er det egentlig å leve av å være komiker og utlevere seg selv – når man innerst inne er engstelig av natur?

I soloforestillingen «Det går betre no» viser Bjarte en ny side av seg selv, og forteller personlige historier fra sitt ytre daglige, og sitt indre liv. Som prestesønn med vaklende gudstro er håpet at engler skal komme for å redde han når livet er på sitt aller mørkeste. Engler med vinger, eller bare med hvit frakk.

Som barn ble prestesønnen Bjarte korsfestet av kompisene sine i hagen til naboen i Randaberg. Dette barndomsminne bekreftet den indre frykten for hva livet kan føre med seg av farer og utfordringer.
Den største frykten er likevel å bli gal og at psykiateren skal si at han er klin kokos. Men da Bjarte først ble innlagt, viste det seg at psykiatrisk avdeling var det tryggeste stedet å være.

«Med humoren i bakhånd utleverer Bjarte Tjøstheim sin angst med et hjerte som er både åpent og varmt.»
– Terningkast 5, VG

«Nær og sår teaterforestilling om livets store utfordringer»
– Terningkast 5, Dagsavisen

Bjarte Tjøstheim er kjent for de fleste gjennom P3-programmet Radioresepsjonen, der han i en årrekke har vært i trekløver med brødrene Sagen. Den yngre generasjonen kjenner han som faren i julekalenderen Julekongen. Han har også vært med i en hel del andre radio- og TV-program, blant annet Underholdningsavdelingen og TV-serien Presten på NRK. I 2014 vant han publikumsprisen som Årets morsomste under Komiprisen.

Regissør: Thomas Giertsen

Varighet: ca. 60 minutter, ingen pause.
Arrangør: Feelgood Scene AS, iStage Entertainment AS og Det Norske Teatret

Standup Teater