Bjarte Hjelmeland – JA!

lørdag 04. desember 202104. des 2021 18:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 520 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til «Bjarte Hjelmeland – JA!» 24. oktober 2020:

Hele denne turnéen er utsatt. Ny dato for forestillingen er lørdag 4. desember 2021.

Vi vet mange hadde gledet seg, og alle som har anledning til å delta på den nye datoen beholder plassen sin. Samme tidspunkt og sted. Vi sender deg ny billett i god tid før.

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss direkte på telefon 51 53 70 00 (valg 1), eller på e-post til billett@stavanger-konserthus.no senest 20. august 2020. Husk å oppgi ditt ordrenummer og kontonummer.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

**

Bjarte Hjelmeland er tilbake, denne gangen med et rungende «Ja!».

I dette humorshowet byr han på treffende karakterer, parodier, og han er like musikalsk og morsom som før. Bjarte viser også mer av sin personlige side i sitt tredje humorshow.

Bjarte har høstet flere komipriser for de to foregående showene og det har haglet med 5-ere og 6-ere på anmelderterningene. Hans nyeste show «Ja!» er intet unntak med terningkast 5 fra Aftenposten, Dagsavisen, VG, Dagbladet, BT og BA. «Ja takk, Bjarte» skriver VG og Aftenposten, mens Bergens Tidende kaller han for «En mester i sitt fag». Det ligger an til en festkveld i Stavanger konserthus.

Arrangør: Over Norge

Standup