BIG BANG 2017: BACH – A stairway to heaven

lørdag 06. mai06. mai 11:45 Kjøp
lørdag 06. mai06. mai 13:45 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER 50.00 - 100.00 NOK (INKL. SERVICEAVGIFT)Zonzo Compagnie erobrer verden med spennende forestillinger om fascinerende musikere og komponister. Tidligere har det vært musikk av John Cage, Miles Davis og Luciano Berio som er pakket ut, nå er det Bachs tur.

Bach var et geni som viste vei gjennom slående vakker musikk. 250 år etter hans død topper han listene fortsatt. I 3ACH leder to fiolinister deg gjennom Bachs verden, og i denne multi-media forestillingen kan publikum lene seg tilbake og synke ned i det mange mener er den vakreste musikken som er skrevet.

3ACH, en Zonzo Compagnie produksjon, en samproduksjon med Big Bang Festival, Concertgebouw Brugge, Bozar or Oorkaan. Støttet av Kreativt Europa.

Anbefalt alder : 5+
Musikk: Johann Sebastian Bach and Piet-Jan van Rossum
Regi og Scenografi/: Wouter van Looy
Video: Post uit Hessdalen
Dramaturgi: Caecilia Thunissen
Teknikk: Pieter Nys
Fiolin: Cynthia Freivogel, Ruyko Reid or Lucia Giraudo

 

BIG BANG – ET EVENTYR AV EN MUSIKKFESTIVAL FOR BARN

Denne forestillingen er en del av familiearrangementet BIG BANG, som finner sted i Konserthuset hele denne lørdagen. Under Big Bang byr vi på konserter, forestillinger og aktiviteter. Alle konserter og forestillinger spilles flere ganger, og aktivitetene i foajeen varer fra kl. 11.30 til 16.30.

Festivalens ambassadører, som består av barn fra Stavanger Kulturskole, vil vise deg rundt og ta deg med på en musikalsk oppdagelsesreise av de sjeldne!

Passer for familier med barn fra 4 år.

Big Bang-festivalen programmeres og gjennomføres i samarbeid med Zonzo Compagnie fra Belgia, og er en del av et eget europeisk BIG BANG musikkfestival nettverk, bestående av ledende kulturinstitusjoner i Europa. Med forbehold om endringer i programmet.

Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union