Bellamy Brothers

fredag 17. februar 202317. feb 2023 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 580 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til Bellamy Brothers, søndag 23. januar 2022:

Hele den internasjonale turnéen, og dermed også konserten her i Stavanger blir utsatt. Ny dato for konserten i Kuppelhallen er fredag 17. februar 2023. Samme sal og tidspunkt. Alle som har lyst og anledning til å delta på ny dato i 2023, vil få tilsendt ny billett med korrekt informasjon. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert med link til din billett.

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss på e-post: billett@stavanger-konserthus.no snarest, og senest tirsdag 14. desember 2021. Husk å oppgi ditt ordrenummer. Vi refunderer direkte til kortet du betalte med.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***  

De er like aktive nå som da de ga oss landeplager som «Let Your Love Flow» og «If I Said You Had A Beautiful Body». Publikum kan vente seg en rekke countryhits når legendariske Bellamy Brothers entrer scenen i Kuppelhallen, fredag 17. februar 2023.

Gjennom sin over 50-årige karriere har brødrene gitt ut over 50 album, og rørt mennesker over hele verden med sine tekster og melodier. Brødrene David og Howard Bellamy startet sin musikalske karriere i 1968 og fikk sin største suksess med albumet “Let Your Love Flow” i 1976. Albumet ble nr. 1 på Billboard, og de har over årenes løp hatt 20 topplasseringer på hitlistene. Så sent som i 2011 toppet de også VG-listen her hjemme.

Gjennombruddet til den amerikanske duoen kom med hitten «Spiders & Snakes». Sangen ble en kjempesuksess og solgte mer enn tre millioner eksemplarer, og dette førte til at de seilte opp som en av denne tidens virkelig store artister. Det tok derimot først helt av da «Let Your Love Flow» kom ut i 1976. Den lå på de internasjonale listene så lenge at de opparbeidet seg en enorm tilhengerskare verden over. En kan trygt si at kjærligheten fløt da de turnerte verden rundt og delte scener med blant andre The Doobie Brothers og The Beach Boys.

«Vi er et veifarende folkeslag» gliser Howard når vi spør hvordan de fremdeles orker 200 konserter i året. «Jeg syns det er enda større nå enn på 80-tallet. Jeg tror de samme folkene som vokste opp med oss har oppdratt en helt ny generasjon Bellamy-fans. Det varmer en musikers hjerte når mange unge kommer på konsertene våre».

VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter, uten pause (endringer kan forekomme iht. varighet)

ARRANGØR
Stageway Talent AS & 929 Produksjon

Pop

#Vår2022