Barnas konserthus: Trilltrall – Jakten på melodien

søndag 19. februar 202319. feb 2023 13:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 150 - 200 (INKL. SERVICEAVGIFT)For hvert menneske som lever på jorden finnes det minst én unik melodi. Noen melodier arves, andre lånes og noen glemmes. Plutselig en dag forsvinner en av de mest folkekjære og kjente melodiene i verden. Har den gått tapt i alt mylderet av lyd, eller finnes den der ute et sted? Vi legger ut på en reise i melodiens og harmoniens verden, i jakten på den forsvunne melodien.

Denne familieforestillingen bygger på samspillet mellom musikk, dans og drama. Den nykomponerte musikken henter inspirasjon fra ulike genre og i motiver som finnes i den eldre og nyere musikkhistorien, fra wienervals til sambarytmer. Forestillingen er en god arena for barn å utforske sin musikalitet og kreativitet, og vi håper den vil føre til at skapertrang og skaperevne vekkes i det unge publikummet.

Forestillingen hadde urpremiere under Stavanger Kammermusikkfestival 2022, med fire forestillinger for rundt 200 barn, og ble godt mottatt av store og små. Forestillingen er produsert av Andreas Wetås Jara (cello) sammen med Phil Martin Mc Dermott (gitarist), Marie Gårseth Gathe (skuespiller), Ingrid Hatleskog (danser), Ragnhild Thoring (kunstnerisk rådgiver), Mia Koch (kostymedesigner). Vinteren 2023 blir forestillingen fremført som en del av Nordlysfestivalen, med to forestillinger i Tromsø Kulturhus. Her får vi gleden av å oppleve forestillingen på nyåret, søndag 19. februar.

«Barna storkoste seg, de voksne likeså. Det var spennende og barna sa; ‘det va kjekt’, og de fortalte ivrig hva de hadde vært med på når de møtte foreldrene sine. Bare godord, dette var engasjerende! Virkelig bra!»
June Gordon, Avdelingsleder Solvang barnehage

«Vi fra Storhaug SFO hadde en fantastisk opplevelse! For å sitere ett av barna ‘det e det kjekkeste eg har sett i heila livet mitt’. Det er ikke så verst tilbakemelding! Vi kommer gjerne igjen»
Sølvi Thomassen, Storhaug SFO

Passer for barn fra mellom 4 og 8 år.

VARIGHET
Ca. 35 minutter, uten pause

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Barn

#barnas konserthus #Vår2023