Barnas konserthus: The Girl With the Ugly Face

søndag 15. november 202015. nov 2020 13:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 75 - 125 (INKL. SERVICEAVGIFT)En ny forestilling om hvordan språket former oss og om det å være et barn, og å passe inn (eller ikke!), uansett hvor du er og hvilket språk du snakker.

Lisa har lett for å bli sint. Når hun blir sint, så blir hun veldig sint. Hun har aldri slått noen, eller kastet stein på noen. Men når hun blir sint så sier hun slemme ting. En dag sier hun så mange slemme ting, at alle de andre på skolen roper «Buuu, du har et stygt fjes». Lisa går hjem og tenker at ingen forstår henne. Ikke de andre barna, ikke lærerne og heller ikke foreldrene.

Dette er en forestilling om språk og sinne. Det er også en forestilling om vennskap, og om hvordan det er mulig å gjøre ting godt igjen når alt føles vondt.

PASSER FOR
Barn fra 6 år og oppover.

The Girl With the Ugly Face er basert på samtaler og workshops med barn i alderen 6–9 år om følelsene sine, ensomhet og skyld. Følelsen av å være inkludert, og å ikke være inkludert var spesielt viktig i prosessen og i utviklingen av denne forestillingen.

KUNSTNERISK TEAM
Konsept Kjell Moberg
Co-regi Kjell Moberg & Elisabet Topp
Utøvere Helder Deploige & Ingeborg Larsen
Scenografi & kostyme Katja Ebbel Frederiksen
Komponist Helder Deploige
Lysdesign Jan Hons & Simon Koci
Produsent Iva Moberg & Uta Guildhus
Tekniker Seda Witt, Václav Kalivoda, Julie Blakstad
Medvirkende på turné Ingeborg Larsen, Helder Deploige, Václav
Kalivoda

VARIGHET
ca. 50 minutter, uten pause.

«Skuespillerne viste stor glede! De var så troverdige og ærlige.»
– Internasjonal delegat, ASSITEJ Artistic Gathering 2019

«Dette er et fantastisk stykke teater for det unge publikummet.»
– Internasjonal delegat, Showbox Fringe 2019

«Handlingen var veldig gjenkjennelig for barna. De ser seg selv fullt og helt i historien, og de var med utøverne fra start til slutt.»
– Publikumstilbakemelding

Unummererte plasser
Til denne forestillingen selges kun unummererte sitteplasser. Barn og voksne vil bli plassert på puter og stoler med trygg avstand til andre husholdninger/kohorter.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Barn barnas konserthus