Barnas konserthus: On the Road – Underveis

torsdag 16. november 202316. nov 2023 18:30 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 150 - 200 (INKL. SERVICEAVGIFT)Noen føler seg hjemme overalt, andre virrer hit og dit i søken etter et sted de kan kalle sitt. Men hva er egentlig et hjem? Den energiske danseteaterforestillingen On the Road – Underveis viser at folk er viktigere enn et flott hus.

I forestillingen On the Road – Underveis møtes fire flakkende figurer. De drasser på hver sin koffert og virker malplassert. Men snart åpner en av dem kofferten sin for de andre. Et gryende vennskap begynner – og snart kan de ikke være hverandre foruten.

Forestillingen viser hvordan mennesker finner de mest kreative løsningene sammen. To lange strikker blir til en tennisbane. Noen flere strikker, og et hus vokser frem. Mulighetene er uendelige for den som har fantasi og gode lekekamerater. Men det skjer ikke uten gnisninger og forviklinger! Hva ville du gjort dersom du måtte stemme en av vennene dine ut av hjemmet dere deler?

Dette er en leken forestilling i grenselandet mellom dans og ordløst teater. Likevel har den mye «språk» – såkalt «kaudervelsk», som likevel gir mening. For de som liker Jo Strømgrens univers, er dette et friskt tilskudd til stammen.

Laika er et belgisk teaterkompani som lager forestillinger for barn, unge og voksne. Laika opplever at verden er full av overraskelser og at ingenting kan tas for gitt. Enten det er følelser eller idéer, eller smaker, lukter og farger, er verden én stor oppdagelseslekeplass

«Rørende og morsomt!» skrev det belgiske familiemagasinet De Bond om forestillingen.

Medvirkende
Konsept og kunstnerisk leder: Michai Geyzen
Medvirkende: Pieter-Jan De Wyngaert, Máté Mészáros, Elias Vandenbroucke, Patrick Vervueren
Musikk: Ephraïm Cielen
Kostymedesign: Vick Verachtert
Scenografi: Stef Stessel
Lysdesign: Pieter Smet
Dramaturg: Mieke Versyp
Teknikere: Thomas Stevens, Rik Van Gysegem

Varighet:
50 min. uten pause

ARRANGØR
Stavanger konserthus

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.

Akrobatikk Barn Dans Teater

#Høst2023