Barnas konserthus: Minidisco 2020

søndag 26. januar 202026. jan 2020 13:00 Kjøp
Utsolgt

Zetlitz
BILLETTER KR 50 - 75 (INKL. SERVICEAVGIFT)Vi gjentar suksessen fra september og inviterer alle danseglade barn med foreldre til ny minidisco!

Scenen i Zetlitz vil bli gjort om til et stort dansegulv – her vil det med andre ord være god plass til å boltre seg på og slå seg løs til populær dansemusikk! Tøffe lyseffekter, speilkuler og heftige beats er selvfølgelig også på plass. Alt dette for å skape den ultimate disco-følelsen.

Danseinstruktøren Linn Jihe Park Skåra styrer minidiscoen, og vil sørge for at både små og store får en god danseopplevelse! Hvem vet, kanskje lærer du et nytt dansetrinn eller to?

Gjør dansefoten klar, og bli med på tidens minidisco hvor danseglede står i sentrum!

OM LINN JIHE PARK SKÅRA
Linn Jihe har danset helt siden hun var liten. Oppvokst på Hommersåk, savnet hun et dansetilbud i området. Som 14-åring startet hun derfor opp med danseklasser for barneskolebarn i nabolaget.

Til sammen har hun over 10-års erfaring med undervisning av barn. Linn Jihe gikk på Lundehaugen/Vågen Videregående Skole, hvor hun spesialiserte seg innen ballett, moderne og jazz. Hun har deltatt i ulike opptredener og selv koreografert ulike oppsetninger som Gosenrevyen og andre revyer for skoler i distriktet.

I dag jobber Linn Jihe på The Core Dancestudio i Sandnes. Her underviser hun hip hop klasser for nybegynnere, og fusion-klasser der moderne teknikk kombineres med urbane innspill. I timene hennes er det stort fokus på grooves og hun liker spesielt godt å finne nye måter å gjøre ting på. Som danseinstruktør, er det aller viktigste for henne å kunne skape en komfortabel atmosfære hvor elevene kan uttrykke seg selv.

Passer for: alle danseglade (NB: Musikken kan oppleves som høy for de yngste barna).

Varighet: ca. 1 time, ingen pause.
Arrangør: Stavanger konserthus

Barn barnas konserthus