Barnas konserthus: Ka då for?

søndag 13. september 202013. sep 2020 13:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 50 - 100 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til «Barnas konserthus: Ka då for?» søndag 19. april i Zetlitz:

Pga. koronasituasjonen blir denne forestillingen flyttet til søndag 13. september, kl. 13.00. Dersom det passer for deg å komme på forestillingen på den nye datoen behøver du ikke kontakte oss. 

Hvis du heller vil ha pengene refundert, må du kontakte oss snarest og senest 30. april 2020. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Hvis du kjøpte billett(ene) på nett, kan du sende oss en e-post til billett@stavanger-konserthus.no og oppgi ditt ordrenummer for refusjon. Ble billett kjøpt over disk i Stavanger konserthus, tar du kontakt med oss direkte på telefon 51 53 70 00 (valg 1), eller på e-post billett@stavanger-konserthus.no. Husk å oppgi ditt ordrenummer og kontonummer. 

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***


Hvorfor sover flaggermusen opp ned? Hvordan kan en edderkopp som har en så liten mage, spinne så mye tråd? Velkommen til en ny forestilling i serien Barnas konserthus!

Konsertforestillingen er satt sammen av to dansere, en fiolinist og en cellist. Den er inspirert av Inger Hagerups dikt og diktsamling «Så rart», og tar for seg spørsmål som både barn og voksne kan kjenne seg igjen i, og samtidig få en til å lure på noe en ikke visste en lurte på.

Gjennom klassisk musikk og samtidsdans skaper de fire aktørene et rom for undring, hvor målet ikke er å finne svar, men å glede seg over hverdagens store spørsmål og mysterium.

De fire bak «Ka då for?» skaper en varm og trygg atmosfære, og inviterer publikum til et annerledes møte med klassisk musikk som spiller på barnas premisser.

Varighet: ca. 35 minutter, uten pause.

Passer for barn mellom 4 og 10 år.

Produsert av Stavanger Kammermusikkfestival og Regional Arena for Samtidsdans (RAS).

Koreografi og dans: Ingrid Hatleskog og Hanna Våge Skjeggestad
Fiolin: Marianne Hatleskog Munthe-Kaas
Cello: Olav Stener Olsen

Foto: André Skjeggestad

Arrangør: Stavanger konserthus

Barn barnas konserthus