Barnas konserthus: Exo Kids – Exo, Tilly og drømmeportalen

Sunday 28. November 202128. Nov 2021 13:00 Buy

Zetlitz
TICKETS KR 75 - 125 (INCL. SERVICE FEE)Viktig informasjon til deg som har billett til «Barnas konserthus: Exo kids – Exo, Tilly og drømmeportalen», søndag 25. april 2021:

Pga. Covid-19 restriksjonene og begrensingene på arrangementsvirksomheten, blir denne konserten dessverre utsatt. Ny dato er søndag 28. november 2021. Samme sal og tidspunkt. Alle som har lyst og anledning til å delta 28. november, vil få tilsendt ny billett med korrekt dato. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert med link til din billett.

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss på e-post til billett@stavanger-konserthus.no senest fredag 23. april 2021. Husk å oppgi ditt ordrenummer.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Bli med på historiefortelling i konsertformat med fengende poplåter hentet fra Exo Kids sitt andre album, som ble sluppet 13. november 2020. Sammen med Signe Marie Sørensen og Trond Helge Bårdsen fra Exo Kids, inviteres barn og voksne med på å synge, hoppe, danse og protestere!

Etter romferden i Exo Kids sin første konsertfortelling, akkompagnert av låtene fra debutalbumet «Hæ Hæ Hæ», skal romvesenet Exo bosette seg på jordkloden sammen med jordjenta Tilly.

Problemet er at sølepyttportalen de kom fra, ikke virker! Mottaksportalen på jorda er tørket ut, men heldigvis finner Exo og Tilly veien hjem til jorda via en høyst mystisk drømmeportal. På veien får de se hvordan det står til med klimaet på jorden.

Noe må gjøres! Exo og Tilly har sine egne kreative idéer, og ganske sikkert finnes det også noen lure tanker i publikum som ingen har tenkt før?

Forestillingen passer for barn i alle aldre, men best for dem mellom 3 og 10 år.

VARIGHET
ca. 40–45 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Barn barnas konserthus Show