AURORA

lørdag 16. mars 202416. mar 2024 21:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 500 (INKL. SERVICEAVGIFT)AURORA er tilbake for fullt med sin nye single «Your Blood». Låten er hennes første utgivelse etter det fantastiske albumet «The Gods We Can Touch» – som ble hennes mestselgende utgivelse til dags dato. «Your Blood» slippes 8. november og AURORAs aller første bok, «The Gods We Can Touch», som kommer 16. november. Første opplag ble utsolgt på mindre enn en time.

På singelen, som er co-skrevet og innspilt av Chris Greatti (Lady Gaga, Willow, Yungblud, Grimes) i Los Angeles og mikset av Mitch McCarthy (Olivia Rodrigo, Lady Gaga, Conan Gray), hyller AURORA den menneskelige sjelen; alle dens sårbarheter, følelser og mangler.

AURORA forklarer selv: ‘Verden blør konstant, og kan aldri vite sikkert hva som foregår inne i hodet på andre mennesker. Det er bare når vi strekker ut en hånd – og gir hverandre muligheten – at vi er i stand til å forstå hvor mye medfølelse og skjønnhet som bor i oss. Og selv om det kan virke vanskelig å ta inn over seg hva andre mennesker går gjennom, burde vi fortsatt prøve. For hvis vi ikke prøver, hva er da livet egentlig verdt? Å snakke om smerte – enten det er din egen, eller klodens – kan av og til være så vondt at det kjennes ut som vi skal dø…men jeg tenker at det er i slike øyeblikk vi virkelig fødes. Ditt blod. Mitt blod. Vårt blod’

Siden hun debuterte i 2014, har AURORAs fanbase gradvis vokst seg større og større verden over. Hun har solgt mer enn 1 million album, hun har 12,5 millioner månedlige lyttere på Spotify og totalt over 10 milliarder streams. Hun har bergtatt en ny generasjon og turnert verden rundt med sitt særegne musikalske utrykk, tekster og sin helt unike scenetilstedeværelse.

Den mangefasetterte popartisten er beundret av mange jevnaldrende artister – fra Troye Sivan og Doja Cat til Katy Perry og Shawn Mendes. Da hun var 12 år hadde hun skrevet «Runaway», en låt som ble med på debutalbumet «All My Demons Greeting Me as a Friend», og som senere, og tusenvis av mil unna, skulle inspirere en annen 12- åring , Billie Eilish, til å lage sin egen musikk.

En annen stor hitsingle, «Cure For Me», fra albumet «The Gods We Can Touch», og 2016-hiten «Runaway» fikk begge store virale øyeblikk på bl.a. TikTok, og gjorde at AURORAs filmatiske og fengende melodier nådde ut til et større publikum enn noen gang før.

I 2022 spilte hun en utsolgt headlineturné i Storbritannia og avsluttet på et fullsatt O2 Brixton Academy i London, før hun reiste verden rundt på resten av sin «The Gods We Can Touch»-turné som var innom både i Sør Amerika, Mexico, Australia (bl.a. Sydney Opera House) og en rekke datoer i Japan og USA. Hun headlinet også Norges største festival Øya med navn som Florence + The Machine og Gorillaz på plakaten. Hun opptrådte på en mengde festivaler i sommer, inkludert Londons All Points East Festival, Lollapalooza (Berlin, Argentina, Brasil, Chile) og Rock En Seine (Paris).

Med en debutbok og fire studioalbum, samt en Oscar-nominasjon (for «Into the Unknown», Frozen II) bak seg, virker AURORAs suksess grenseløs. «Your Blood», markerer en ny æra for den unge artisten, og innleder et nytt kapittel av hennes stadig utviklende, fantastisk spennende og særegne reise.

DENNE KONSERTEN HAR 18-ÅRS ALDERSGRENSE.

Ståplasser er forbeholdt over 18 år. Sitteplasser på balkong kan kjøpes av verger, unge 13-18 og ordinærpublikum. Det er ikke alkoholsalg til publikum på balkongene.

På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge, og henvises til eget område med sitteplasser på balkong hvor verge og unge 13-18 må ha plasser sammen. Disse plassene er en egen billettkategori som velges etter at du klikker på “kjøp”.

Vergeordningen er slik at verge må være fylt 25 år, og kan ha ansvar for inntil to personer under 18. Vergeskjema fylles ut og sendes på e-post til billett@stavanger-konserthus.no senest dagen før konsert, så går innslipp raskere. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten. Vergeskjema finner du her. På konsertdagen ber vi unge 13-18 og deres verger møte senest 30 minutt før konsertstart.

Verge må være til stede hele kvelden sammen med de under 18 man har ansvar for under hele besøket. Verge kan ikke ha plass et annet sted, eller oppholde seg i foajeen eller utenfor. Verge og unge 13-18 tillates ikke på flatt gulv blant stående publikum og alkoholservering.

RULLESTOLPLASSER
For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.

På dette arrangementet er det alkoholservering.

Pop

#Vår2024