Arne Hovda og Erik Røe i Spiseriet

fredag 13. november 202013. nov 2020 20:00 Kjøp

Spiseriet
BILLETTER KR 150 (INKL. SERVICEAVGIFT)Velkommen til en time i utsøkt godt selskap når Arne Hovda og Erik Røe spiller i Spiseriet!

Erik Røe fikk sitt gjennombrudd som spretten frontfigur i soul/ funk- bandet Baba Nation. Deres største hit «Too Bad» herjet på hitlistene. Erik har siden gått til scenen, og spilt Jesus i «Jesus Christ Superstar», planten i «Little Shop of Horrors», konferansieren i «Cabaret» osv. Han har gitt ut et soloalbum, og har nylig spilt inn en EP i New York med stjerneprodusenten Bob Power. I tillegg er han medlem av bandet The Canoes.

Arne Hovda trakterte tangenter i bandet The Getaway People. De rakk å spille i hele 46 av 50 stater i USA før de ga seg. Han har komponert musikk til teater og film, skrevet låter for og med Morten Abel, Tim McGraw, Spin Doctors, Hanne Sørvaag, The Canoes m.m. Arne spiller nå i Trang Fødsel, i tillegg til å være medlem av The Canoes sammen med Erik.

En kveld med Erik & Arne resulterer som oftest i en del svisker a la Sinatra, en og annen julesang hvis det er sesong, noen nye låter fra utgivelser på gang, og kanskje til og med noen gamle hits fra deres gamle band.

VARIGHET
ca. 1 time, uten pause.

En helaften med god musikk, mat og drikke
I forbindelse med denne konserten tilbyr Spiseriet en egen konsertmeny, bestående av dagens 3-retter eller 5-retter. Ved forhåndsbestilling av konsertmeny sammen med billett, gir Spiseriet en rabatt. Du kan også bestille vinpakke til de ulike menyene. Konsertgjester som ikke vil bestille mat og drikke på forhånd, er selvsagt velkomne til å gjøre det under besøket. Og, for ordens skyld nevner vi at det selvfølgelig ikke er spiseplikt.

Bordplassering
Til denne konserten selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn som en egen kommentar i feltet «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Pop