Arne Dørumsgaard 100 år – Festaften i Spiseriet

Tuesday 07. December 202107. Dec 2021 19:00 Buy
Few tickets

Spiseriet
TICKETS KR 785 (INCL. SERVICE FEE)I år feirer vi at det er 100 år siden komponisten, samleren og gjendikteren Arne Dørumsgard ble født. I den anledning inviterer Norsk lydinstitutt til en festaften i Spiseriet for å feire jubilanten.

Kvelden vil by på en musikalsk og kulinarisk reise, hvor publikum får et innblikk i mannen bak platesamlingen til Norsk lydinstitutt i Stavanger.

På programmet har vi med oss pianist Maria Bue Kessel som vil fremføre verk for piano sammen med sangerinnen Amalie Grani, sanger av Dørumsgaard og fra serien Canzone Scordate. Sanger og komponist Nils Christian Fossdal vil fremføre et utdrag fra Dørumsgaard sine norske gjendiktninger av Østens poesi. Maria Bue Kessel leser originalteksten på japansk.

I løpet av kvelden vil det bli servert en femretters middag fra Spiseriet, inspirert av Dørumsgaard sin reise gjennom Europa.

I forbindelse med Festaften blir det mulighet til å se jubileumsutstillingen: Arne Dørumsgaard 100 år. Omvisningen blir fra kl. 17.30-18.30 på Norsk lydinstitutt og inngang til utstillingen er gratis.

Til dette arrangementet selges kun unummererte sitteplasser. Ønsker du å sitte sammen med andre som har kjøpt billett, eller har allergier, send en e-post til post@spiseriet.no.

VARIGHET
Ca. 4 timer (mer info om varighet kommer).

ARRANGØR
Norsk Lydinstitutt

Hyllest

#Høst2021 #Jubileum