Arkivjazz i Spiseriet: Sverre Kvam / Jorunn Hodne Kvintett

lørdag 24. oktober 202024. okt 2020 14:00 Kjøp

Spiseriet
BILLETTER KR 100 - 150 (INKL. SERVICEAVGIFT)Denne høsten flytter Jazzarkivet inn i Spiseriet hver lørdag, med sin perlerekke av jazzkonserter med lokale og nasjonale artister. I Spiseriet er det god plass, slik at vi kan overholde alle smittevernregler og holde avstand. Formatet er det samme nære og fine som Jazzarkivet har invitert til i årevis, og denne lørdagen er det Sverre Kvam / Jorunn Hodne Kvintett som står på «scenen» i Spiseriet.

For denne konserten har Jorunn og Sverre satt sammen en finfin kvintett som vi gleder oss til å høre. Jorunn Hodne og Knut Aabø har spilt sammen i flere grupperinger og anledninger før og Sverre Kvam har resten av kvintetten med som en del av sin vanlige kvartett. Resultatet er et stort repertoar og denne lørdagen vil de plukke fra øverste hylle blant de absolutte favorittene innen standardjazzrepertoaret. Hjertelig velkommen til konsert!

MEDVIRKENDE
Sverre Kvam, gitar m.m.
Thomas Kvam, bass
Jorunn Hodne, vokal
Knut Aabø, piano
Johannes Ulveraker, trommer

VARIGHET
ca. 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.

Bordplassering
Til denne konserten selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell og frivillige fra Arkivjazz, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn som en egen kommentar i feltet «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Jazzarkivet/SJF

Jazz Jazzarkivet