Arkivjazz i Spiseriet: Gwyn Evans Jazz Quartet

lørdag 19. desember 202019. des 2020 14:00 Kjøp

Spiseriet
BILLETTER KR 100 - 150 (INKL. SERVICEAVGIFT)Denne høsten flytter Jazzarkivet inn i Spiseriet hver lørdag, med sin perlerekke av jazzkonserter med lokale og nasjonale artister. I Spiseriet er det god plass, slik at vi kan overholde alle smittevernregler og holde avstand. Formatet er det samme nære og fine som Jazzarkivet har invitert til i årevis, og denne lørdagen er det Gwyn Evans Jazz Quartet som står på «scenen» i Spiseriet.
 
Gwyn Evans Jazz Quartet består av noen av de fineste frilans jazzmusikerne i Stavanger-området. Jazzkomboen spiller med glimt i øye og har jazz i blodet. Samtidig har Gwyn en stemme som en kan bli grønn av misunnelse på.

På denne førjulskonserten blir det et bredt og variert repertoar. Enten det er Swing til Sinatra eller Miles Davies til Chet Baker, så serveres det med en «smooth» kul touch, og med en ekstra feststemt vri for å få deg i julestemning!

MEDVIRKENDE
Gwyn Ewans, vokal
Erlend Lygren, trommer
Magnus Rød Haugland, bass
Phil Mc Dermott, gitar

VARIGHET
ca. 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.

Bordplassering
Til denne konserten selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell og frivillige fra Arkivjazz, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn som en egen kommentar i feltet «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Jazzarkivet/SJF

Jazz Jazzarkivet