Arkivjazz i Spiseriet: Gisle Myklebust Quartet

lørdag 28. november 202028. nov 2020 14:00 Kjøp
Utsolgt

Spiseriet
BILLETTER KR 100 - 150 (INKL. SERVICEAVGIFT)Denne høsten flytter Jazzarkivet inn i Spiseriet hver lørdag, med sin perlerekke av jazzkonserter med lokale og nasjonale artister. I Spiseriet er det god plass, slik at vi kan overholde alle smittevernregler og holde avstand. Formatet er det samme nære og fine som Jazzarkivet har invitert til i årevis, og denne lørdagen er det Gisle Myklebust Quartet som står på «scenen» i Spiseriet.

Denne svært samspilte kvartetten er kjent for sin energi og spilleglede, samtidig som alle fire musikerne står frem med sitt særpreg. Bandet har gitt ut fire plater siden 2012, hvor låtene er komponert av kvartettens medlemmer; «Time off», «Now!», «Whats up» og «Interaction». Låten «Interaction» ble spilt inn med Per Jørgensen, og i september i år slippes også LP-plata «..på en aent språg» som er spilt inn med lyrikeren Øyvind Rimbereid.

Kvartettens tema for denne lørdagen er «Hardbop and Blues», og kvartetten vil framføre egenkomponerte låter og noen standardlåter.

MEDVIRKENDE
Gisle Myklebust, saksofoner
Rolf Hinderaker, piano
Øystein Eldøy, bass
Karsten Tillerli, trommer

VARIGHET
ca. 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.

Bordplassering
Til denne konserten selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell og frivillige fra Arkivjazz, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn som en egen kommentar i feltet «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Jazzarkivet/SJF

Jazz Jazzarkivet