Arkivjazz i Spiseriet: Get Your Goat!

lørdag 03. oktober 202003. okt 2020 14:00 Kjøp

Spiseriet
BILLETTER KR 100 - 150 (INKL. SERVICEAVGIFT)Denne høsten flytter Jazzarkivet inn i Spiseriet hver lørdag, med sin perlerekke av jazzkonserter med lokale og nasjonale artister. I Spiseriet er det god plass, slik at vi kan overholde alle smittevernregler og holde avstand. Formatet er det samme nære og fine som Jazzarkivet har invitert til i årevis, og denne lørdagen er det Get Your Goat! som står på «scenen» i Spiseriet.

Kvartetten Get Your Goat! er kanskje ukjente navn for oss, men de er et band som stadig flere oppdager og som er verdt å få med seg. Nå er de på turné med sin trommeløse kvartett og har sørget for at bassklarinetten er med i bagasjen. Blandet med tøff, drivende jazz, inspirert av helter som Monk og Ornette, og spenstig, svingende kammerjazz ligger alt til rette for en stor jazzopplevelse med historisk sus! 

MEDVIRKENDE
Øyvind Mathisen, trompet
Alexander Dellerhagen, saksofoner og bassklarinett
Petter Dalane, piano
Alf Høines, kontrabass

VARIGHET
ca. 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.

Bordplassering
Til denne konserten selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell og frivillige fra Arkivjazz, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn som en egen kommentar i feltet «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Jazzarkivet/SJF

Jazz Jazzarkivet