Arkivjazz i Spiseriet: Art B’s budbringere

lørdag 12. desember 202012. des 2020 14:00 Kjøp
Få billetter

Spiseriet
BILLETTER KR 100 - 150 (INKL. SERVICEAVGIFT)Denne høsten flytter Jazzarkivet inn i Spiseriet hver lørdag, med sin perlerekke av jazzkonserter med lokale og nasjonale artister. I Spiseriet er det god plass, slik at vi kan overholde alle smittevernregler og holde avstand. Formatet er det samme nære og fine som Jazzarkivet har invitert til i årevis, og denne lørdagen er det Art B’s budbringere som står på «scenen» i Spiseriet.

Art B’s er et band som ønsker å videreføre arven til trommelegenden og trommefenomenet Art Blakey. Sounden Art B’s legger seg på er bebopens og hardbopens æra. Stilmessig legger bandet vekt på kvintett-sounden fra 50-tallet med fokus på unisont sax og trompetspill. På denne måten ivaretar de den opprinnelige jazzsounden fra denne jazzæraen. Med fem av byens mest populære musikere samlet til en konsert fylt med humør, energi og spilleglede, kan ikke dette bli annet enn en fabelaktig og trivelig lørdagsettermiddag i Spiseriet!

MEDVIRKENDE
Olav Hauso, saksofoner
Øystein Eldøy, bass
Jostein Hetland, trompet
Rolf Hinderaker, piano
Karsten Tillerli, trommer

VARIGHET
ca. 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.

Bordplassering
Til denne konserten selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell og frivillige fra Arkivjazz, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn som en egen kommentar i feltet «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Jazzarkivet/SJF

Jazz Jazzarkivet