Arild Andersen Group

søndag 11. oktober 202011. okt 2020 20:00 Kjøp

Zetlitz klubbscene
BILLETTER KR 100 - 350 (INKL. SERVICEAVGIFT)Supergruppa Arild Andersen Group avslutter Maijazz:Høstjazz 2020!

Som så mange andre arrangement ble hele Maijazz 2020 kansellert pga. koronasituasjonen. I stedet for å vente et helt år, har festivalen bestemt seg for å lage Høstjazz i oktober, med et helnorsk
program. Både åpnings- og avslutningskonserten finner sted i Zetlitz, med inntil 200 sittende publikummere og servering inne i lokalet.

Arild Andersen Group sin første konsert var åpningskonserten under Vossajazz 2018. Siden har det gått slag i slag både i inn og utland. Foruten å være en eminent bassist, kan Arild Andersen virkelig kunsten å sette sammen et band. Marius Neset, saksofontrollmannen fra Os, er i ferd med å få en karriere som kan måle seg med bandsjefen sjøl. Med Helge Lien, pianojazzens førstelyriker og rytmetrollmannen Håkon Mjåset Johansen med på laget kan bandet absolutt betegnes som et «superband».

MEDVIRKENDE
Arild Andersen, bass
Marius Neset, saksofoner
Helge Lien, piano
Håkon Mjåset Johansen, trommer

Varighet: 1 time og 30 minutter, uten pause.

Arrangør: Maijazz

Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters av­stand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

Jazz MaiJazz