Andrew Lloyd Webber Musical Gala

onsdag 15. februar 202315. feb 2023 20:00 Kjøp
Få billetter

Zetlitz
BILLETTER KR 620 - 660 (INKL. SERVICEAVGIFT)En hyllest til Andrew Lloyd Webber – en av de største musikalske komponistene i vår tid!

Opplev utdrag fra flere av Andrew Lloyd Webbers mesterverk som The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem.

En rekke internasjonalt anerkjente solister med ekstraordinære stemmer og et sang- og dansende ensemble tar publikum med på en følelsesmessig berg-og-dalbane: Kjærlighet, forførelse, romantikk, humor, sinne, grådighet, mot, håp og inspirasjon.

Webbers arbeid er fylt med et overflødighetshorn av menneskelige følelser, og musikken hans har rørt publikums hjerter over hele verden.

Andrew Lloyd Webber Musical Gala samler alle disse følelsene i ett show. Webbers strålende musikk tolkes live av et stort og imponerende orkester, publikum blir tatt med på en musikalsk reise fylt med kjente toner, fargerike kostymer og et formidabelt lysshow. En glede for både ører og øyne.

Andrew Lloyd Webber Musical Gala presenteres av 3for1 Trinity Concerts, Highlight Concerts & PS Production.

«Vi havde fornøjelse af solister med ekstraordinære stemmer og et velsyngende og dansende ensemble. Specielt de tre kvindelige solister imponerede. De kunne om nogen brage igennem og synge med en klarhed og tydelighed, man skal lede længe efter. Det fik vi bl.a at høre i den følelsesladede ‘I Don’t Know How to Love Him’ fra Jesus Christ Superstar og Evitas ‘Don’t cry for me Argentina’.»

«Aftenens vært Tyrone Chambers ll går ikke i glemmebogen. Han styrede aftenen på charmerende vis, og tenoren brillerede også i sangene.»

«Et show med med farverige kostumer, flot lysshow, gode koreografier og med flere imponerende sangpræstationer. Andrew Lloyd Webbers sange blev æret og er 4 stjerner værd.»

Aarhus Update, Pernille Søborg

VARIGHET
Ca. 2 timer og 20 minutter, inkludert pause

ARRANGØR
Showtime Concerts OÜ

Hyllest Musikal

#Vår2022 #Vår2023