Åh du gale jul!

torsdag 26. november 202026. nov 2020 19:00 Kjøp

Zetlitz klubbscene
BILLETTER KR 395 - 495 (INKL. SERVICEAVGIFT)Årets juleshow med Rigmor Galtung!
Gjest: Dora Thorhallsdottir

Det er med stor glede vi kan presentere en helt ny humorforestilling med komiker Rigmor Galtung, denne gangen i juledrakt. Sammen med seg på scenen har hun komikeren Dora Thorhallsdottir!

Komiker Dora Thorhallsdottir  har gjort stor suksess på stand-up scenen med sine soloshow. I tillegg til å være en klok og flink relasjonsterapeut, er Dora en hysterisk morsom dame. Hun behersker det meste innenfor humor, bortsett fra sang, så «Stjernekamp» er nok ikke det programmet hun blir å se i med det første. Dora har akkurat skrevet bok, «Bente blir Bente» så hun er en dame med mange talenter. Dora og Rigmor har vært venner i mange år så det er en glede for dem begge og endelig få stå samme på scene.

«Åh du gale jul!» blir en latterlig morsom forestilling. En rekke julepersonligheter vil bli imitert. Det blir også gjensyn med Rigmor sine kjente og kjære skikkelser som hun allerede har på sitt repertoar. Du skal heller ikke se bort i fra at både kona til Eidsvåg og julestjernen dukker opp.

Vi garanterer god stemning i trygge omgivelser. Hjertelig velkommen!

REGI
Ole Christian Øen

PRODUKSJON
Mikrofonen Produksjoner

VARIGHET
1 time og 20 minutter, uten pause.

Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Mikrofonen

Juleshow Standup