ÅGE STEN NILSEN – The Show Must Go On

Monday 21. June 202121. Jun 2021 19:00 Buy

Kuppelhallen
TICKETS KR 580 (INCL. SERVICE FEE)Skandinavias ukronede Queen-tolker Åge Sten Nilsen er tilbake med en «special edition» av sin Queen-hyllest The Show Must Go On, “Time Waits For No One». Tittelen er hentet fra Freddie Mercurys singel, og kunne neppe passet bedre.

I hele 14 år har Åge Sten Nilsen og hans ensemble holdt det gående med en landets største og mest suksessfulle Queen hyllester. Etter 10-års jubileumet i 2017 og over 650.000 publikummere sluttet showet sin turnévirksomhet og skulle kun fremføres i eksklusive arenaversjoner. Etter å ha fylt Oslo Spektrum til randen før pandemien med sin første grandiose arena versjon gikk det mot et liknende senario for neste arena: Trondheim Spektrum. Med halv solgt arena ett år i forkant for begivenheten så det lyst ut, inntil pandemien rammet verden og la en mørk sky over alle kulturarrangement.

Nå er Åge Sten Nilsen og ensemble med musikere, sanger og dansere endelig på veien igjen, med Queens største klassikere i katalogen.

VARIGHET
90 min., uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
The Show Must Go On AS

Hyllest Pop Rock