AFK gamingkonsert med SSO

fredag 01. oktober 202101. okt 2021 19:00 Kjøp
lørdag 02. oktober 202102. okt 2021 19:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 85 - 320 (INKL. SERVICEAVGIFT)Gå AFK (away from keyboard) fra gamingkonsoll til konsert med klassiske versjoner av musikken fra populære dataspill.

På kveldens program står musikk hentet fra flere av verdens mest populære spill, med utdrag fra blant annet World of Warcraft, Call of Duty, Super Mario, Resident Evil, Final Fantasy, Legend of Zelda og Pokémon.

Den irske, prisvinnende dirigenten og komponisten Eímear Noone er kjent for sitt arbeid innen film- og spillmusikk, som blant annet inkluderer soundtracket til kjente spill som Starcraft II, Hearthstone og World of Warcraft, noe som gjør henne til en slags superstjerne i spillverdenen. Da hun var rundt 19, kom en av de eldre studentene inn på studentpuben og lurte på om noen kunne hjelpe til med å skrive noen korstykker. De dro til et studio i Dublin og skrev noen stykker som ble spilt inn. Rundt et halvt år senere ble hun oppringt av broren sin. Han var oppglødd og spurte: ‘Har du jobbet på Metal Gear Solid!?’ Navnet stod på rulleteksten og det viste seg at korstykkene de hadde skrevet, var blitt brukt i det populære dataspillet som siden ble en klassiker.

PROGRAM
Utdrag fra:
Kingdom Hearts
Uncharted II
Last Of Us
World of Warcraft
Fortnite
Hades
Will of the Wisp
Pokemon Theme
Super Mario
Resident Evil: Wesker Battle
Baldur’s Gate
Tomb Raider
Fallout 4
Malach: Angel Messenger (from World of Warcraft)
Legend of Zelda

MEDVIRKENDE
Eímear Noone, dirigent og konferansier 

VARIGHET
1 time og 30 minutter.

ARRANGØR
Stavanger Symfoniorkester

Klassisk Musikk Symfoni

#Høst2021 #stavanger symfoniorkester