Adam Douglas – An American Holiday 2022

søndag 04. desember 202204. des 2022 20:00 Kjøp
Få billetter

Zetlitz
BILLETTER KR 595 (INKL. SERVICEAVGIFT)Juleturné med Adam Douglas, special guest: Tora

Folkekjære Adam Douglas ønsker for femte år på rad velkommen til publikumssuksessen «An American Holiday». Denne kvelden tar Adam og hans strålende band publikum med inn i stemningsfulle rom – der de fremfører både egenskrevne vinter og julesanger, i tillegg til å gi gjøre juleklassikere til sine.

«An American Holiday» er blitt til som et resultat av en drøm Adam lenge hadde om å la det norske publikum få ta del i amerikansk julemusikk tradisjon og det som er hans jul. Årets turnégjest er også i år TORA, gitarheltinne, låtskriver og vokalist.

Turneen starter 25. november i Fosnavåg kulturhus og er innom blant annet Molde, Haugesund, Bergen, Moss, Oslo, Stavanger og flere byer – før den avsluttes med to konserter i Ålesund. Full turnéliste på www.adam-douglas.com

Med Adams egne ord:
«Det blir fantastisk å endelig komme ut og spille for fulle hus igjen. Endelig kommer jula der vi kan være sammen igjen og feire med de vi er glade i, slik vi pleier. Jeg er stolt og ydmyk over å være en del av denne viktige førjulstradisjonen.», forteller Adam.

Mer informasjon om Adam & Tora finner du her:
www.adam-douglas.com
www.thisistora.com

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause

ARRANGØR
United Stage

Julekonsert Pop

#Høst2022