84/85 – Et humoristisk og musikalsk tilbakeblikk på tidenes største musikkår

fredag 31. mars31. mar 19:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER 375.00 - 425.00 NOK (INKL. SERVICEAVGIFT)– 1984 og 1985 er de beste musikkåra noensinne. Hvis du er uenig, er det ditt problem, fastslår Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland.

De to NRK-programlederne er begge glade i musikk. Begge er født i 1970. Begge fylte 14 år i 1984 og 15 i 1985, og de er altså helt enige om at det er noe spesielt med akkurat disse to årene i musikkhistorien. Det kan se ut som om de har mange med seg.

Siden mars 2016 har Kvindesland og Skjæveland invitert et bredt utvalg rogalandsartister til NRKs studio for å presentere egne versjoner av en slager fra 84/85. Tilbakemeldingene har vært så overveldende at de nå tar 84/85 til Stavanger konserthus og Fartein Valen. Denne kvelden tar radiolåtene steget opp på den store scenen.

Et timanns orkester, under ledelse av kapellmester Knut Aabø, drysser stjernestøv over låtene når en god blanding av spennende nykommere, hardtarbeidende trubadurer og etablerte vokalister byr på sine favoritter fra tidenes største musikkår. Bjørn Olav og Per Øystein binder det hele sammen som konferansierer med gode historier, popkuriosa og sitt lune, humoristiske skråblikk.

Disse artistene er allerede klare:
Randi Tytingvåg
Hilde Selvikvåg
Jorunn Hodne
Arne Hovda
Dag Sindre Vagle
Inger lise Hope
Aril og Aina Schøld
Geir Halleland
Jim Jacobsen, Erik "Slim" Zahl og Arne Olav Nygard
Maria Toresen
Øyvind Grong
Tor Kvammen, Trygve Stakkeland og Magnus Fjelde
Elle Melle
Ford Rekord

Orkester under ledelse av KNUT AABØ

 

Arrangør: Stavanger konserthus i samarbeid med Kulturkompaniet.

Nedre aldersgrense: 2 år.