12 GODE RÅD – FRA TO MENN MED LAV UTDANNING

lørdag 27. februar 202127. feb 2021 19:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 470 - 575 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til «12 gode råd….» med Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen, lørdag 27. februar 2021:

Pga. restriksjonene i Covid-19-forskriften og begrensningene på arrangementsvirksomheten, blir hele denne turnéen og dermed også showet her hos oss utsatt. Vi vet mange hadde gledet seg, og har allerede funnet ny dato. Den nye datoen er søndag 24. oktober 2021. Tidspunktet er det samme, men forestillingen flyttes fra Zetlitz til Kuppelhallen. Alle som har lyst og anledning til å delta 24. oktober, vil få tilsendt ny billett med korrekt dato. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert, med link til din billett.

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss på e-post til billett@stavanger-konserthus.no senest torsdag 25. februar 2021. Husk å oppgi ditt ordrenummer.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Fra alle kanter strømmer det på med råd om hvordan du bør leve livet ditt. Men de beste rådene får du selvfølgelig fra dem som gir flest. Og ingen gir flere råd enn menn med lav utdanning.

Med standupshowet «12 gode råd – fra to menn med lav utdanning» utgjør Bård og Atle for aller første gang et tospann på scenen – ærligere, antagelig frekkere og muligens morsommere enn noen gang! Etter strålende anmeldelser og utsolgt turné i 2020, blir det ny runde med forestillinger i Stavanger i 2021 – denne gang i Zetlitz.

REGI
Thomas Giertsen

VARIGHET
ca. 1 time og 20 minutter, uten pause.

ARRANGØR
Feelgood&iStage AS i samarbeid med Thalia Teater

Standup